LJPI9

20, 21 en 22 NOVEMBER 2020
CLUB VAN LOTHARINGEN • BRUSSEL

GEANNULEERD

Een unieke horlogebeleving

voor al uw zintuigen

voor al uw zintuigen

Een unieke

horlogebeleving

Découvrez les mystères de la haute horlogerie

Ontrafel alle

geheimen

van de horloge-industrie

Een plaats waar de grootste liefhebbers

Een plaats waar de grootste liefhebbers

samenkomen en kennis uitwisselen

samenkomen en kennis

uitwisselen

Beleef de passie van de bekendste

Beleef de

van de bekendste

horlogemakers en juweliers

horlogemakers en juweliers

passie

Welkom in de wereld van uitmuntendheid

Welkom in de wereld van

uitmuntendheid

Beste bezoekers,

We moeten U tot onze grote spijt meedelen dat  het Salon van horlogemakers  PASSION FOR WATCHES®, dat plaats zou hebben van 20 tot 22 november 2020 in de Cercle de Lorraine in Brussel nu officieel geannuleerd werd. Ondanks onze hoop en verscheidene pogingen om het Salon aan de sanitaire context aan te passen, blijft de situatie gevaarlijk en onzeker voor onze bezoekers en onze exposanten. We wensen  onze vele bezoekers hartelijk te bedanken voor hun getrouwheid en hun warme passie.

We zullen U binnenkort op de hoogte brengen van de editie 2021 van  de JOURNÉES DE LA PASSION® in Luxemburg. We verheugen ons erop u daar terug te ontmoeten en met U aangename momenten met de horlogemakers door te brengen.

Tot  binnenkort,

Het team PASSION FOR WATCHES®

DE NIET TE MISSEN AFSPRAAK
VOOR LIEFHEBBERS VAN MOOIE UURWERKEN

In het prestigieuze kader van de Club van Lotharingen in Brussel brengt de tweejaarlijkse tentoonstelling PASSION FOR WATCHES® gedurende drie dagen bijna 30 grote merken van uurwerken en juwelen bijeen. Die merken stellen er hun nieuwste collecties voor, in samenwerking met de voornaamste uurwerkmakers-juweliers uit de hoofdstad.

Tijdens dat weekend zullen de vertegenwoordigers van de grootste Zwitserse werkplaatsen– meester-uurwerkmakers, kunsthandwerkers, graveerders en zetters – op de tentoonstelling PASSION FOR WATCHES® aanwezig zijn om hun talent en hun creativiteit tentoon te spreiden.

De tentoonstelling PASSION FOR WATCHES® biedt de verzamelaars en liefhebbers van mooie uurwerken tegelijk de gelegenheid om hun passie intens te beleven in initiatieworkshops van FHH Academy, conferenties en onuitgegeven thematentoonstellingen in een uniek kader.

+5000

BEZOEKERS

30

EXPOSANTEN

4

EDITIES

±40

HORLOGEMERKEN

het programma

OPEN VOOR HET PUBLIEK

Zaterdag 21 november 2020
van 11 uur tot 18 uur

Zondag 22 november 2020
van 13 uur tot 17 uur

Verplichte reservering

3 COCKTAILS

Vrijdag 20 november 2020
van 18 uur tot 21 uur

Zaterdag 21 november 2020
van 19 uur tot 22 uur

Zondag 22 november 2020
van 11 uur tot 13 uur

Drie cocktails – ALLEEN OP UITNODIGING – worden georganiseerd in verband met de tentoonstelling.

Tijdens de openingsuren van de expositie kunnen de bezoekers talloze animaties bijwonen die hun bezoek nog specialer zullen maken:

Masterclasses: introductie in de klokkenmakerij onder leiding van een erkende docent van de ‘Fondation de la Haute Horlogerie de Genève’.

Conferenties: journalisten, schrijvers en spelers uit de horloge-industrie delen hun bijzondere kennis met de bezoekers.

Expertises: bezoekers kunnen hun oude horloges laten schatten.

Gespecialiseerde boekhandel: boekhandelaar Fabrice Mugnier stelt een bijzondere selectie boeken over de horloge-industrie voor aan zijn stand WATCHPRINT.

GA NAAR DE ANIMATIEPAGINA

Voor alle info en reserveringen.

De Club van Lotharingen

Poelaertplein 6
1000 Brussel

De film van de expositie

In de video over de expositie van 2016 ontdekt u de locatie en wordt u ondergedompeld in de sfeer van PASSION FOR WATCHES®.